• 3900 Szerencs, Kossuth tér 1.
  • 47/777-074

Étkeztetés

A Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft. két főzőkonyhát üzemeltet.

Melegítőkonyhaként működik a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola, Kollégium konyha, Gyárkerti Óvoda, Napsugár Óvoda, Ondi Óvoda konyhái.

Fő tevékenységi köre Szerencs város bölcsődéseinek, óvodásainak, általános- és középiskolásainak, valamint az időskorúaknak étkeztetése, valamint egyéb étkeztetések.

Az így rendelkezésre bocsátott ételadagok száma eléri a napi 1800 adagot. Ezen felül különféle rendezvények (állófogadások, lakodalmak, táboroztatások, stb.) során biztosítjuk az igény szerinti étkeztetést.

A közétkeztetés feladatellátása során elsődleges szempont a jó minőség és az előírt mennyiség biztosítása, valamint lehetőség szerint az egészséges táplálkozás figyelembevételével kialakított étrend alkalmazása.

A Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft. 2013 tavaszán csatlakozott a mintamenza programhoz. A cég által üzemeltetett konyhán a korábbi időszakban is figyelmet fordítottunk az egészséges táplálkozásra, amit az új rendszerben ellenőrzött módon végzünk. A program szigorúan meghatározza, hogy egy adott időszakban milyen típusú élelmiszerekből, mekkora mennyiség kerülhet az étrendbe. A cél, hogy az ételek révén kevesebb só, fehércukor és zsír kerüljön az emberi szervezetbe.

Az elvárásnak azonban igyekszünk mindenben megfelelni, hiszen fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten hozzá járuljunk a bölcsődésektől az időskorúakig a betegségek kialakulásának megelőzéséig.

Kosztán Lucia
Élelmezésvezető

Elérhetőség
ESZEI Főzőkonyha
3900 Szerencs, Bekecsi út 10.
Telefon: 06/47-777-068